Иако има милиони долари на својата сметка, Грем Хил живее во оскудно наместен стан со големина од само 39 метри квадратни, во градот Њујорк.

milioner-stan

Откако Хил ја продал својата компанија за неколку милиони долари во 1990-тите години, тој живее во луксузен дом во Сиетл опкружен со секакви луксузи кои можат да се купат со пари.

Но тогаш сфатил дека не сака понатаму да живее така. Па затоа се преселил во мал стан во Њујорк, кој го опремил за своите желби.

Како поборник на минималистичкиот начин на живот, Хил го покажал својот умешно но скромно опремен стан во една емисија.

Функционалноста на овој мал стан е неговата најголема предност. Со неколку преместувања на предметите, и се добива сосема нов изглед. Во видеото може да видите како се прави тоа:

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium