ploca-smartfon-thumbДенес да го привлечеш вниманието на музичките компании со својата музика е многу тешко. Најголемиот број на ЦД-ња и мејлови завршуваат во кантата, бидејќи не привлекуваат внимание. Затоа во таква ситуацијата, музичарите треба да бидат креативни.

Спојувајќи ја модерната технологија со стариот начин на слушање на музика е направен доста креативен начин како да ги заинтересираш компаниите да ја слушнат музиката која ја праќаш.

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK