Ако ви се скрши некоја од саксиите каде што чувате цвеќиња, не треба да се разочарувате. Ќе може да најдете нова примена, со уште поубав изглед од пред тоа. Потребни се само креативност и трпение.

saksii

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium