Саморегулирачка свиток-полица за книги

Саморегулирачка и во облик на свиток, оваа полица за книги (иако воопшто не личи на полица) може да смести колку што сакате книги, без да треба да дупчите ѕидови или да купувате посебни плакари. Доволна ќе Ви биде било која рамна површина - рамка на прозорец, маса, па дури и некое место на подот.

Саморегулирачка свиток-полица за книги

Покрај тоа што ги држат книгите, краевите на оваа полица-свиток служат и како полутајни места за чување на Вашите пенкала, моливи и други разно разни ситници.

Саморегулирачка свиток-полица за книги

Надворешната и внатрешната облога од пена и пастичната школка (црна или жолта) ги штитат Вашите скапоцени книги и придонесуваат кон интересниот изглед на „Свитокот“.

Саморегулирачка свиток-полица за книги

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK