Бевте на одмор и мислевте дека имате кул куфер во којшто можете да сместите сè што сакате. Не не, вие мислите дека сте имале кул куфер. Никогаш повеќе нема да сметате ниту еден куфер, торба, ранец, било што... откако ќе го видите овој дизајн.

toast-suitcase

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium