Овој MP3 плеер Ви овозможува да ги држите Вашето здравје и Вашето срце во своите раце. Обликуван е како човечко срце, а покрај репродуцирање музика тој го следи и ритамот на Вашето срце и ги пренесува најважните податоци на дисплејот, како би можеле да ги следите за време на вежбањето.

MP3 плеер кој го става здравјете во Вашите раце

Долниот дел од срцето се извлекува и го открива УСБ конекторот преку кој овој уред можете да го поврзете директно со компјутер и да префрлате песни, но и податоци.

MP3 плеер кој го става здравјете во Вашите раце

Можеби не е минималистички дизајниран како конкурентните производи, но совршено се вклопува во идејата дека секој треба повеќе да се грижи за своето здравје.

MP3 плеер кој го става здравјете во Вашите раце

MP3 плеер кој го става здравјете во Вашите раце

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK