Компанијата Nest на Google ја претстави новата верзија на паметниот термостат.

Околу дизајнот нема многу промени, има мали незабележителни промени во дисплејот кој кај новиот модел е поголем за околу 5mm и има резулуција од 480х480 и надградба од 320х320.

Nest термостатот е единствен уред кој доби надграба во овој период, откако сите останати уреди ја добија новата верзија во јуни. Цената на термостатот останува иста, односно третата генерација на уредот чини 250 долари, а на претходната генерација и падна цената и сега може да си го набавете за само 200 долари.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium