Компанијата „Logitech“ го претстави G402 Hyperion Fury како најбрз гејминг маус во светот наменет за играчите на first-person shooter (FPS) игрите.

Она што го прави поразличен од другите е прецизноста на маусот при користењето но и брзата реакција, нешто што не секогаш оди едно со друго. 

logitech.2

G402 е опрмен со 32-битен ARM  а вклучува покрај оптички сензор и акцелерометар и жироскоп. Со ова, G402 со сигурност може да ви гарантира прецизно следење на брзи движења со повеќе од 500 инчи во секунда.

logitech.2

Покрај тоа G402 користи брза USB конекција со време на 1 милисекунда за да ги нулира сите каснења на движењата.

 G402 доаѓа со 8 копчиња кои што можете да ги програмирате според вашите потреби, а прилагодувањата се зачувуваат на самиот маус. 

Цената на маусот на пазарите низ Европа се движи околу 50 евра.

logitech.2

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium