S.N.A.K. тастатурата Ви овозможува со стискање на само едно копче да ги користите сите вообичаени Фејсбук функции. Копчињата се поставени од левата и десната страна на тастатурата, што е прилично згодно за сите Фејсбук зависници. 

Фејсбук тастатура

Компанијата Social Keyboards и нејзиниот газда Роберт Амато се одговорни за постоењето на S.N.A.K. (Social Network Access Keyboard) тастатурата.Таа има сè што е потребно за да биде хит на пазарот. Со нејзина помош можете да коментирате, лајкнувате, „боцнувате“ - само со притискање на едно копче.

 

Исто така, многу згодна функција е и онаа која автоматски ги исклучува овие копчиња штом се одлогирате од социјалните мрежи. 

Фејсбук тастатура (видео)

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium