Хардвер

smasung-thumbКонечно цената на 24" монитори почнува да паѓа. Тоа се должи на зголеменото производство на овие монитори.

Повеќе...

Проблем со антените на iPhone 4Читател на блогот за технологија „Слешдот“ забележал интересен оглас за работа, објавен од „Apple“. Имено, оваа компанија бара инженери за усовршување на антените на iPhone и iPad.

Повеќе...

ПрекинувачПри уредувањето на Вашиот дом прекинувачите се последното нешто на кое обрнувате внимание додека се друго не е во најдобар ред. Овие 12 откачени прекинувачи ќе Ве натераат да размислите повторно.

Повеќе...

Робот во болницаВо Велика Британија по тестирањето за прв пат ќе се користат роботи за извршување на работи во болници. Ќе пренесуваат клинички отпад, валкани алишта и храна и ќе носат лекови.

Повеќе...

ТехнологииТехнологијата се развива со неверојатна брзина и она што нашите родетели не ни можеле да го замислат веќе е реалност. Ние во Бркај работа решивме да Ви презентираме дел од технологиите кои во скоро време ќе имаме задоволство да ги користиме. Ние едвај чекаме, а Вие?

Повеќе...

iPadТехнологијата оди се понапред и понапред, а најдобар сведок за сето ова е операцијата којашто беше извршена пред извесен период во Јапанонија.

Повеќе...

ЧасовнициВремето е пари. Вистинската организација, уште поголемо богатство. Часовник како еден од овие подолу - бесценето.

Повеќе...

ГлувчињаВо продолжение следуваат десет глувчиња со кои дури и најмакотрпната работа пред Вашиот компјутер станува интересна.

Повеќе...

креативни веб-камериТехнологијата со најголема брзина се движи и произведува креативни работи. Овој пат се задржавме на новите 10 креативни веб-камери.

Повеќе...

маус падови од соништатаИмате проблеми со зголобовите? Здосадени ви се оние стари маус падови со здодевни позадини на нив.

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium