Хардвер

rasipan-telefon-thumbЗошто, баш неколку недели по истекот на гаранцијата, некој ваш уред се расипал? Коинциденција или наменски сработено од изработувачите?

 

Повеќе...

reklama-monitori-thumbВработените во една фирма влегуваат во лифт, се брзаат за до своето работно место, и одеднаш, светлото се гаси и се слушаат чудни звуци на метал...

Повеќе...

chromebook-thumbДенес Google го претстави својот нов лап-топ, многу помал од постариот и двојно поефтин, кој ќе може да го користи, буквално секој.

Повеќе...

rsz_ipadИако се уште службено нема објавено,некои информации од новиот Apple таблетпроструија низ јавноста.

Повеќе...

stari-delovi-parodija-thumbСтарите потрошени компоненти, во изведба на хитот на Gotye - Somebody That I Used to Know.

Повеќе...

kvarcno-staklo-thumbХитачи успеа да развиe технологија, која ќе овозможи зачувување на податоци, кои ќе можат да бидат достапни и за неколку стотина милиони години.

Повеќе...

novi-ekrani-thumbДоаѓа технологија која буквално е голем скок од ова што го имаме сега.

Повеќе...

apple-thumbПред извесно време се појави оваа фотографија која отвори многу прашања. Дали е ова само сонот на Самсунг или станува збор за недостаток на Епл. Оставаме на вас. Сликата коментари сака :)

Повеќе...

apple-fan-thumbТаму некаде во коментарите некој напишал дека најстрашно е што вакви луѓе навистина постојат. Еве ги видеата:

Повеќе...

e-kako-thumbСитуацијата е следна. Немате тастатура, а компјутерот ве советува да стиснете del или shift. Компјутерска логика, никогаш подобра од човековата. Или?

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium