do-a-barrel-roll-thumbДа се задлабочите во Гугл е како да се претворите во Алиса во земјата на чудата. Број еден интернет страницата има еден цел куп зафрканции со коишто можете да си играте по цел ден.

Оваа „зафрканција“ убедени сме дека не ја знаевте. Еве што треба да сторите:

Отворете го стандардно пребарувачот, и во него напишете „do a barrel roll“. Нормално, притиснете ентер потоа. Не се секирајте, нема да искочи некој вампир, не мора да ги смалувате звучниците, само шега е. :)

Или само кликнете ТУКА, автоматски ќе биде направено. :)

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK