Од засега непознати причини во текот на денешниот ден на Facebook ќе наидете на неколку техницки проблеми.

Имено при обид да го ажурирате вашиот статус  ќе наидте на пораката: „There was a problem updating your status. Please try again in a few minutes“.

Dislikeangle original

Како што пишува порталот Mashable станува збор за глобален проблем, а до овој момент нема информации од Facebook, за тоа што е причината за проблемот и кога ќе биде отстранет.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium