Facebook претстави нова алатка со која ќе може да креирате персонализирани видео картички за вашите пријатели.

Овој сервис се вика „Say Thanks“ и ви дава опција да изберете пријател, а Facebook ќе ви продуцира видео со заедничките моменти, кое можете да му го испратите на вашиот пријател. Потоа видеото ќе се појави на неговиот времеплов и ќе го означи. Се разбира, можете и да поставите рестрикции кој може да го погледне ова видео.

Facebook ви овозможува да одберете слики и статуси кои сакате да се појават во видеото.

Доколку сакате некому да испратите порака, само кликнете на овој линк ЛИНК и составете ја пораката што сакате.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium