Дали некогаш сте пробале да го блокирате профилот на основачот на Фејсбук, младиот Марк Цукерберг. Не се ни обидувајте затоа што нема да успеете во тоа.

mark.blok01

- Жал ни е! Системот за блокирање е преоптоварен. Ве молиме да почекате неколку минути и да пробате подоцна - е пораката која Фејсбук ви ја испраќа доколку пробате да го блокирате основачот на оваа социјална мрежа.

Девелоперите објаснуваат дека Марк е невозможно да го блокирате поради тоа што за блокирањето на неговиот профил има толку многу барања, со што новите барања автоматски се "исфрлаат" од системот.

Изгледа дека сепак се работи за случај во кој премногу луѓе пробуваат да блокираат еден корисник, а шокантно е тоа дека се работи токму за основачот на оваа социјална мрежа.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium