Прекрасната фотографија на зајдисонцето Ви изгледа премногу обично? Нешто и недостасува? Зошто да не додадете светкави ефекти на истата и со тоа да ја направите пореалистична?  

Glitterboo е нов интернет сервис кој Ви овозможува да додадете светкави ефекти на Вашите омилени фотографии. Еден дел од ефектите се бесплатни, а доколку сакате да го добиете целоснот каталог ќе треба да платите 10 долари.

Направете ги Вашите фотографии светкави

Постапката е многу едноставна. Качете (upload-ирајте) ја сликата, одберете го ефектот кој сакате да го употребите, одберете ја големината и потоа кликнете да ја симнете Вашата променета слика. Овој сајт е совршена алатка за импресионирање на Вашите пријатели, но и за креирање на посебни фотографии. 

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium