Во момент на љутина или пак невнимание, понекогаш испраќаме пораки за кои подоцна жалиме. Додека на Skype постои опција да ги избришете или промените  пораките, на Фејсбук нема таква можност.

Сепак програмерите велат дека постои еден начин на кој можете да избришате порака што сте пратиле до некого и тој воопшто да не ја добие.

Единствениот услов тоа да се случи е ако вашиот пријател не ја прочитал пораката и недостасува натписот “Seen”.

За вашата порака не биде видена треба да ја го деактивирате вашиот профил на 3 часа и потоа повторно да го активирате.  Бидејќи вашиот профил нема да постои одредено време  самиот Facebook ќе ја избрише пораката која ја постои во влезното сандаче на лицето, на кого сте ја испратиле.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium