Пред два месеци поточно во јуни социјалната мрежа Facebook ја претстави новата апликација Moments, која за цел има пријателите полесно да ги споделат фотографиите направени на заеднички настани. Деновиве од компанијата направија нова можност, од старите фотографии да се направи музичко видео.

Надградбата на апликацијата Moments овозможува шест или повеќе фотографии да ги споите во музички колаж.

Кога ќе се активира видео опцијата на апликацијата технологијата на препознавање лица предлага „тагнување“ на фотографии и одбирање на музика содржина. Опцијата засега нема филтери, а видеото засега може да се сподели единствено на профилот на Facebook.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium