Заштиттата со PIN код е најдобар начин да го заклучите смартфонот и никој да нема пристап до него доколку не ја знае комбинацијата, но со новите екрани на допир може да се забележат траги од прсти на бројките кои најчесто се внесуваат. Затоа Scramble PIN има решение.

code.01


Scramble PIN апликација која на секое внесување на PIN лозинката го менува распоредот на бројките од вообичаената нумеричка поставеност, па така нема да се знае кое место на екранот најчесто го  означувате и која цифра се наоѓа. 

Scramble PIN  не е достапна за инсталирање на сите смартфони туку само за телефони кои претходно имаат флешнато кустумизираниот CyaonogenMod.

code.01

code.01

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium