По повеќекратните шпекулации и фотографии околу новиот iPhone 8 на Apple денес е време да го видите и првото видео кое го покажува смартфонот од сите негови страни.

Клипот е долг само неколку секунди, но можеме да ја видиме вертикално ориентираната задна камера со две леќи, екран од крај до крај и недостаток на физичко Home копче напред и назад.

Дизајнот како целина е сочуван и уредот изгледа блиску до претходните две генерации на iPhone.

Претпоставуваме дека ова не е реален прототип, туку само макета која производителите на футроли и други додатоци ја користат за производствени цели.

.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium