Доколку се квалификувате како меломан но немате пари за Galaxy Note 8 нема подобар уред за вас од LG V30. Ниту еден друг модел на пазарот не може да ви го понуди она што го создадоа програмерите на LG.

32-битниот процесор со огромни можности за подесување е во состојба да ви даде најдобар квалитет на звукот. Слушалките се исто така на највисоко ниво. Единствените алгоритми за пост-обработка ви овозможуваат да добиете квалитетен звук.

Телефонот доаѓа со скенер на задниот панел, но за разлика од предводникот на Samsung, LG V30 сензорот се наоѓа во центарот и е понизок, овозможувајќи поедноставно користење. Неспоредлива предност на сензорот за отпечатоци со кој е опремен LG V30 е вграденото копче за полнење, кое ви овозможува брзо да го отклучите уредот.

Мора да напоменеме дека LG V30 е првиот Android паметен телефон кој има неверојатни карактеристики на својот оперативен систем. Станува збор за пост-обработка која може да се натпреварува со таа на iMovie на iOS.

Освен тоа, производителот го снабдил фотоапаратот на својот предводник со многу филтри кои имитираат фотографии направени со професионална камера. Вреди да се спомне режимот за корекција на боите на Cine и 4K Mount Maintenance.

Инаку новиот LG V30 чини 700 долари за разлика од 950-те долари за Galaxy Note 8.

marijaSerif

ZK