По којзнае кој пат, технолошкиот гигант одлучи прилично живописно да им објасни на сопствениците на Android зошто iPhone е подобар а овој нивен потег наиде на голем број на критики.

Apple ја лансираше новата рекламна кампања која прилично детално ги нагласува сите предности на iPhone наспроти телефоните кои функционираат на Android.

Рекламите покриваат бројни теми како што се безбедноста, поддршката и рециклажата. Сигурни сме дека сопствениците на телефоните на Аpple ќе бидат воодушевени од рекламите, но не сме сигурни колку истите ќе ги убедат сопствениците на Android геџети да преминат на другата страна.

marijaSerif

bikini-kino-milenium