Мобилни

Продадени 1.7 милиони iPhone 4Apple изјави дека се продадени 1.7 милиони мобилни телефони од новата верзија iPhone 4 во првите 3 дена, односно од 24 до 26 јуни.

Повеќе...

Стив Џобс со iPhone 4Иако пред неколку месеци во јавноста преку сплет на околности протече информација околу новата верзија на iPhone, главниот извршен директор на Apple, Стив Џобс, сепак успеа да ја импресионира публиката со најновиот додаток кон флотата на Apple.

Повеќе...

3d камера за мобиленЈапанската компанија Шарп во среда објави дека работи на создавање 3D камера за мобилни телефони и други преносни уреди. Планирано е моблните на пазарот да се најдат оваа година.

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium