Дали НАСА ги крие доказите за живот на Марс?Дебатата за тоа дали има живот на Марс или пак „Црвената планета“ е само една голема мртва пустина најверојатно нема да се разреши се додека луѓето не стапнат на површината на соседната планета.

Во меѓувреме, додека поголемиот дел од научната јавност нè уверува дека на Марс нема ништо живо, одредени луѓе не се уверени во тоа. Токму спротивното сакаат да го докажат преку оваа компилација на фотографии. Во која група ќе се сместите Вие, Ви оставаме да одлучите сами.

 

И.К | бркај работа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа