sto-e-deja-vu-thumbДали сте се запрашале што е всушност феномено дежа-ву? Феномен кој ги факсцинирало луѓето низ целата историја, за кој се поврзани многу митови низ времето, всушност може да се објасни, научно.

Објаснувањето за овој феномен, каде што мислиме дека ги гледаме работите, за кои мислиме дека веќе ни се случиле, може да се најде во самиот мозок.

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium