ПивоДали знаевте дека пивото е многу важно за создавање на цивилизацијата на земјата? Да да, пивото.

Научниците и историчарите, едни по други раскажуваат за неверојатната, сè уште не раскажана приказна за пивото и како тоа помогнало да се создадат математиката, поезијата, пирамидите, модерната медицина, законите, па дури и Америка.

Ако мислите дека пиво е само нешто ладно и пријатно за пиење додека трае спортскиот натпревар, или пијалок кој се нарачува во барови каде што не е препорачливо да се нарача вино, тогаш пријатели, вие сè уште живеете со превез преку очите.

Најновите информации велат дека пивото е заслужно отприлика за сите важни работи коишто ги имаме на земјата. Ѕирнете го документарецот ако сакате да дознаете повеќе.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа