is-there-life-after-deathСеријалот „Thrоugh the wormhole“, чијшто наратор е Морган Фримен, во оваа епизода зборува за вечното прашање коешто го мачи човештвото од самиот почеток. Има ли живот после смртта?

Вечната мистична загатка околу смртта во оваа епизода ја истржуваат модерната физика и невропсихологија, а научници од светски ранг зборуваат за оваа проблематика.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium