Регулаторната Комисија за Енергетика денеска одлучи од полноќ да се зголеми цената на бензинот и дизелот.

Цената на ЕУРОСУПЕР-95 и ЕУРОСУПЕР-98 се зголемува за 0.5 денари и еден литар од овие горива ќе чини 66.00 односно 67.50 денари, додека ЕУРОДИЗЕЛ горивото се зголемува за 0.50 денари и еден литар дизел гориво ќе чини 54.50 денари.

Новите цени важат од полноќ.

Извор: КУРИР

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа