Иако во дел од медиумите се појави информација дека познатиот актер и шоумен Игор Џамбазов доживеал инфаркт, информациите до кои дојде Курир го говорат спротивното.

igor-500

Имено, близок извор до актерот за Курир вели дека Џамбазов немал инфаркт туку бил хоспитализиран поради болки во долните екстремитети.

Според изворот, Џамбазов по приемот во една приватна болница бил опериран и се наоѓа во добра здравствена состојба.

Извор: Курир

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа