Да помогнеме, да подадеме рака и да и овозможиме на Јована безгрижен живот, каков што секое дете заслужува!

Јована Тасеска има 10 години. Таа има малиген израсток на раката, кој по неуспешнaта операција во Скопје повторно се појавува.
Следната операција треба да се изведе во Германија, но средствата кои се потребни за оваа операција, околу 10000 евра, семејството не може само да ги обезбеди.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации на Т-Мобиле-070143113

Телефонски број за донации на ОНЕ-075143403

Телефонски број за донации на ВИП -077143775

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа