Иако синоќа околу полноќ снег врнеше и на Попова Шапка и на ски центарот во Маврово, сепак се уште снег за скијање нема.

sneg500

Температурата е се уште висока за да се очекува снежна покривка и квалитетен снег на овие ски центри. Се до петок повремен снег ќе паѓа на овие две локации, сепак не се очекува доволна количина која би значела старт на сезоната. 

1sneg500

2sneg500

Извор: Курир

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа