Додека еди се жалат на снегот, некои навистина знаат да уживаат во него.


Како изгледа сноубординг на Водно погледнете во прекрасното видео на Радислав Кочовски.

Извор: КУРИР

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа