До крајот на неделава времето ќе биде стабилно и суво со благо опаѓање на температурата.


Од понеделник ќе има покачување на дневната температура, а утринската ќе биде во опаѓање.

А еве какво време не очекува до крајот на месецот:

Извор: КУРИР

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа