Во секој случај, она што може со сигурност да се каже е дека за среќа е избегната поголема незгода бидејќи возилото застанало во последен момент и не влетало во метежот од возила.

Најверојатно станува збор за автомобил чиј возач не ја активирал рачната сопирачка, па поради благата надолнина возилото започнало да се движи наназад и со задниот дел излетало од паркингот. Другата поневеројатна опција е дека возачот се движел наназад и не сопрел навреме на работ од паркингот, пишува Телеграф.

Извор: КУРИР

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа