Три патнички моторни возила во движење се судрија кај Росоман, а во несреќата нема повредени, информира Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Причинета е материјална штета во сообраќајната несреќа.

Се врши увид на лице место од страна на екипа при Полициска станица од општа надлежност Кавадарци.

Извор: КУРИР

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа