Седумдесет и едно годишниот Б.Д. вчера околу 12:30 часот пријавил во полиција декана Плоштад Македонија поточно кај „Ристиќева Палата“, бил нападнат од кучиња скитници.

- Едно од нив го каснало, по што се упатил во болница каде што му била укажана лекарска помош, информираат од полицијата.

Извор: КУРИР

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа