Во Полициската станица Гостивар, вчера во 15 часот, 49- годишниот И.П. од Гостивар пријавил дека истиот ден околу 09.00 часот, неговата 15-годишна ќерка излегла од дома за да оди во продавница и не се вратила.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Извор: КУРИР

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа