Милијардерите, 75-годишниот Бери Шерман и неговата 70-годишна сопруга Хани, кои во декември биле пронајдени мртви во својата куќа, не извршиле самоубиство, туку биле убиени.

Ова го утврдиле приватните детективи кои биле ангажирани од нивните деца.

Нивната сосетка вели дека не е изненадена од пресвртот во истрагата.

Извор: КУРИР

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа