На дното се гледаат искршени автомобили кои се излизгале внатре.

Во предградието на Рим изненадно се отворило тлото и настанала дупка длабока 9 метри.

-За време на огромниот одрон во дупката завршиле шест автомобили, додека од домовите во близина биле евакуирани 20 семејства, пишува Дејли Меил.

До големиот колапс на тлото дошло околу 5:30 часот. Драматичните снимки покажуваат колкава штета настанала штом се срушило тлото.

На дното се гледаат искршени автомобили кои се излизгале внатре.

Сѐ уште не е позната причината поради кој се отворила дупката.

Извор: КУРИР

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа