Среќна 7-ка - Vip

Забава

student.pretendsЗапочна новата студиска година на факултетите, пристигнаа новите бруцоши. Тука започнува и забавата, затоа што никој од нив не ве познава.

Повеќе...

uchebnik.porno3.000 учебници по математика беа експресно повлечени од употреба во Тајланд откако било откриено и потврдено дека една од фотографиите на корицата е всушност фотографија од порно филм.

Повеќе...

selfi.1Поимот „селфи“ буквално навлезе во секојдневниот речник на младите но и на постарите генерации. На прсти можат да се избројат оние луѓе кои никогаш не направиле селфи фотографија во својот живот.  

Повеќе...

oragan.prank1Е ова се “вистински“ другари. Ќе те успијат со таблети за спиење, ќе те стават во када и ќе те натераат да мислиш дека ти го извадиле бубрегот.

Повеќе...

dijarea.prankНастанот се одвива во јавен тоалет, претпоставуваме дека станува збор за тоалет на некоја автобуска станица или пак во некој трговски центар.

Повеќе...

maktvit.3Неколку креативни македонски твитови извадени од Фејсбук страната „Најдобрите македонски твитови“ ќе ви го разубават денот и ќе ви ја вратат насмевката на вашите лица.

Повеќе...

ginis2015.5По повод 60. годишнината од Гинисовата книга на рекорди објавено ново издание- збирка на сите рекорди кои се официјализирани и проверени од тимовите на Гинис.

Повеќе...

siluvana.emiЕма Сулкович била силувана од страна на нејзиниот колега од факултет. Таа и ден денска не може да ја докаже својата болка која ја приживела со оглед на тоа дека надлежните сеуште не можат да поверуваат на приказната која „наежи“ многумина.

Повеќе...

uranium.1Германските телевизиски станици имаат забрана да го емитуваат или промовираат филмот наменеет за осиромашениот ураниум на Балканот.

Повеќе...

phone.take1Како да дојдете до телефонскиот број на вашата омилена девојка без да кажете ниту еден збор? Дознајте од ова симпатично видео и потоа веднаш стапете во акција...

Повеќе...

taksirat-promo

baner-km

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа