Начинот на којшто е сервирана храната во ресторан е подеднакво важен колку и вкусот на јадењето.

Но, постојат ресторани кои малку претерале со декорирањето, па некои порции изгледаат дури и смешно.

Ова е збир од такви сервирања, кои никој не знае дали се на граница на генијалност или глупост:

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа