Четиридневниот фестивал годинава привлекол дури 20.000 посетители иако се одржува само втора година по ред.

Освен забавата на снег, фестивалот нуди и уживање во топли базени, многу музички настапи како и „фестивал на бојата“.

skijanje02

skijanje02

skijanje02

skijanje02

skijanje02

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа