Ана Нистром e позната фитнес девојка.  Па како и не би била позната, кога Ана успеала да ги спои убавото и корисното и на најдобар начин да го промовира вежбањето и здравиот дух. 

Симпатичната девојка од Стокхолм ја започна својата кариера како фитнес иструкторка, па многу брзо заполнала и да пишува за предностите на здравата исхрана. Со помош на социјалните мрежи таа добро се промовира и надвор од границите на Шведска. Нејзиниот Инстаграм профил го следат повеќе од пет милиони луѓе, особено поради нејзините облини од кои ќе се воодушевите.


Иако нема лиценца за фитнес иснтруктор и покрај тоа што многумина вежбаат според нејзината програма и инструкции.

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа