Автомобили

benz.0Германски Дајмлер, кој ги произведува автомобилите Мерцедес-Бенц, повлекува повеќе од еден милион возила од целиот свет поради грешка во поврзување, која може да доведе до неочекувано отворање на воздушните перничиња.

Повеќе...

 Pors.701Американската компанија Stärke за љубителите на класичниот Porsche Speedster од 50-тите години им подготви модел во модерната реплика на овој иконичен автомобил.

Повеќе...

letacki.avtomobilРускиот концерн „Калашников“ го претстави концептот на својот прв летачки автомобил а снимката од пробниот лет објавена е на сајтот на компанијата.

Повеќе...

avtomobil.25Еден сопственик на автомобил BMW Серија 7 бил незадоволен поради големиот број недостатоци на своето “возно милениче“ како и делови кои во краток период се расипале. Но, ова не првпат тој да има проблеми со неговиот автомобил и да направи скандал.

Повеќе...

nisan.2501Nissan ја претстави втората генерација на Leaf, најпродаваниот електричен автомобил на светот.

Повеќе...

porsa.2101Постои цел еден свет на луксузни производители на автомобили, кои дизајнираат и суперјахти. Во тој свет е и автомобилскиот гигант Porsche.

Повеќе...

aero.mobil1901Словачката компанија Aeromobil на салонот во Франфурт ја претстави најновата концептна верзија на својот летечки автомобил.

Повеќе...

bmw.18Со брзиот развој на телекомуникациските и компјутерските технологии,  беше само прашање на време е кога конвенционалниот автомобилски клуч ќе замине во историјата.

Повеќе...

bmw.16Возачите кои погрешно паркираат донекаде заслужуваат некој да им ги блокира возилата и да им оневозможи влез во возилото.

Повеќе...

jugo.videoПознатиот модел што беше произведен во Крагуевац “Застава” веќе скоро три децении, а кој во многуте анкети на САД е прогласен за најлош автомобил во историјата, се уште е интересен за режисерите на филмови и за реклами.

Повеќе...

zj 300x250-min

mileniumbanner21

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа