Познатиот канал на Youtube, ChrisFix, открил како на едноствен начин да го решите проблемот со замаглувањето на стаклата во автомобилот во зимскиот период.

Експериментот го поделил со целиот свет. Тој најпрво ставил фабрички произведено средство за спречување замаглување, на второто стакло ставил пена за бричење, на третото масло за бебе, на четвртото компир, а на петтото гел за раце.

Како што покажал експериментот, единствено ефикасно комерцијално средство е пената за бричење.

Погледнете повеќе во видеото:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа