Една реклама на “Renault” привлече големо внимание на социјалните мрежи поради Лила Калис која има само пет години, а веќе вози автомобил како професионалец.

Иако станува збор за реклама за автомобил сепак посебно внимание привлече девојчето кое во текот на целото видео вози минијатурна верзија од истиот модел.

Лила вози како да е родена зад воланот, а очилата за сонце се нејзиниот заштитен знак. Исто така во текот на возењето прави и селфија, а повеќе од очигледно е дека одлично се забавувала во текот на снимањето.

Во текот на целата реклама, таа ја има целата поддршка од еден маж и жена кои не ја пропуштаат приликата да ѝ честитаат за добрите возачки вештини.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа