Постои нешто посебно и неописливо занимливо кога гледате како „послабиот противник“ го уништува оној „посилниот“. Токму такво нешто може да се види и на следното видео во кое главна улога игра еден стар автомобил од марката „Фолксваген Буба“.

Овој автомобил не може да се спореди со скапите спортски автомобили као Ламборџини, Порше и слично.

Меѓутоа, изгледот знае да лаже а за тоа може да се уверите во следното видео...

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа