Тоце бе, синко... аман бе. Не е ништо страшно, додека не сонуваш како аждаи летаат во кујна додека во дневна група рицари ги острат своите мечеви... добар си.

Само олабај со дрогата. Дрогата е лоша, престани да се дрогираш.

toce-be

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа