Како размислува жената е навистина неоткриена мистерија, посебно брзо работи кога планот не се одвива како што треба. На пример, кога дечкото сака да ве остави, а вие сте заљубени, мора да си најдете решение.

Идејата е на млада студентка од Белград која мака мачи со дечкото кој планира да ја остави.

- Поздрав за сите, има ли бремени студентки? Дечкото сака да ме остави, па ми треба позитивен тест за бременост (потоа ќе одглумам дека сум абортирала). Пишете ми во инбокс, плаќам 1000 динари и го купувам тестот! Благодарам! Дискреција загарантирана.

test.br0

Сте виделе милион лажирања на бременост, ама вакво позајмување на позитивен тест сигурно не ви текнало, нели?

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа