Хумор

Miss.1204Една од учесничките на Мис Колумбија не успеала да го сокрие своето разочарување откако по гласањето не била избрана за Мис, па со својата реакција станала хит на социјалните мрежи.

Повеќе...

mackanje.1104Жените со помош на својот шарм можат да го примамат секој маж и да го наведат да направи некој глупав потег, а најтажното во тие ситуации е тоа што мажите покажуваат дека е многу лесно да се манипулира со нив, што ги прави совршен „плен“ за многу шеги и комични пакости.

Повеќе...

fustan.1004Онлајн купувањето зема се поголем замав. Сепак, често се случува добиениот производ да не ги оправда вашите очекувања.

Повеќе...

humor.11Секоја ситуација си е приказна самата за себе си, а дека добро ќе се насмеете, тоа ви го гарантираме!

Повеќе...

lulaska08Дечко и девојка биле во посета на еден забавен парк, но двајцата сигурно не се ни надеваа во каква неволја ќе западнат.

Повеќе...

kanada.sneg09Прочитајте го дневникот на еден кумановски гастрабајтер во Канада. На почеток се било како што треба се` додека не паднал првиот снег...

Повеќе...

dedovci.zabava21Велат дека старите се како мали деца и токму тоа го докажува ова видео. На ова видео може да се види како поголема група пензионери се забавуваат, но по се изгледа заборавиле дека веќе годините ги оптовариле.

Повеќе...

admiral.27Големиот облак од чад што го исфрла при пловидба единствениот носач на авиони на руската морнарица "Адмирал Кузњецов" направи да стане мета на потмсев на Твитер.

Повеќе...

kviz.13Еден натпреварувачки пар во  квизот „Среќни Луѓе“ имаше проблем со зборот „хомосексуалец“ во играта наречена „Читај ми од усни“.

Повеќе...

penzioneri.08Ова видео е само доказ дека пензионерите имаат повеќе енергија отколку што сите мислат.

Повеќе...

brziIBesni

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа